Equador rozen PDF Afdrukken E-mailadres

 ... net even iets meer.


Wij verkopen ook rozen uit Equador. Deze rozen kenmerken zich door hun fraaie kleuring, grote bloemknoppen en goede houdbaarheid.


Equador ligt dicht bij de evenaar. Dit betekent dat de nachten koud zijn, de temperatuur rond de 2 tot 4 graden celsius ligt, korte dagen met veel zon. Onder deze omstandigheden groeien bloemen trager dan in andere landen. Rozen met stevige stelen en grote knoppen zijn hier het resultaat van. De hoge ligging van de kwekerijen, ruim 2300 meter, versterkt dit nog.

Vele soorten worden geteeld, een kweker heeft vaak zo'n 15-20 varieteiten in zijn assortiment. Ten opzichte van de Nederlandse kwekers, die vaak slechts enkele varieteiten hebben dus een groot assortiment, maar met geringe aantallen. De rozen staan in de praktijk gemiddeld drie tot vier dagen langer op het gewas. Hierdoor krijgt de bloem meer kracht mee en oogt rijper. In feite zijn de bloemknoppen groter en beschikken ze over meer kleur en volume.

Uit testen is gebleken, dat de Equador rozen die op het juiste moment geoogst worden, volledig open gaan. Ze hebben bovendien minimaal net zo'n lang vaasleven als de Nederlandse rozen. De Equador rozen passen uitstekend binnen het kwaliteitsniveau dat wij onze klanten aanbieden. Equador rozen zijn verkrijgbaar in vele kleuren, waaronder ook de tweekleurige rozen.


  
Klik hier om het actueel assortiment (equador)rozen te bekijken/bestellen


Ons streven is dagelijks Equador rozen in ons assortiment te hebben. Door rechtstreeks te onderhandelen met kwekers in Equador kunnen wij u deze rozen tegen zeer scherpe prijzen aanbieden!
Klik hier om voorbeelden (foto's) van equadorrozen te bekijken.